Šest let

Šest let - Harlan Coben | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Harlan Coben
DIMENZIJA
6,71 MB
IME DATOTEKE
Šest let.pdf
ISBN
4515588560481

OPIS

Šest let je minilo, odkar se je Natalie, velika in edina ljubezen Jacka Fisherja, univerzitetnega profesorja, poročila z drugim.Šest let notranjih nemirov in »žalovanja« za izgubljeno ljubeznijo. In šest let obremenjujočega razmišljanja o njenem življenju z možem Toddom.A ko po naključju naleti na Toddovo osmrtnico, si ne more kaj, da ne bi šel na njegov pogreb. Tam prestreže bežen pogled ovdovele Toddove žene, ki si ga je želel doživeti celih šest let. Toda ta žena v pogrebnem sprevodu ni Natalie!

Deli: ... Davčnemu dolžniku Kudiću šest let in pol zaporne kazni Ljubljansko okrožno sodišče je danes enemu največjih davčnih dolžnikov v Sloveniji Zlatanu Kudiću izreklo šest let in pol zaporne kazni, ki jo bo v nekaj dneh začel prestajati v zaporu na Dobu. V tragični prometni nesreči umrla šest let stara deklica Vir Dnevnik; 06.02.2021 14:11 10 Dopoldne se je izven naselja Nova Cerkev zgodila tragična prometna nesreča, v kateri je življenje izgubila šestletna deklica. Ta je prečkala vozišče, vanjo pa je po prvih podatkih policije trčil 65-letni voznik osebnega vozila.

maj velja za dan zmage, čeprav takrat orožje še ni povsod utihnilo, na Slovenskem ... A je, ne glede na neprecenljivo vrednost človekovega življenja in njegove svobode, zgodba, ki se je zadnjih šest let razpletala okrog umora na Kemijskem inštitutu, bistveno večja od Milka Noviča in Janka Jamnika. Celotna saga sojenja je mnogo več povedala o slovenskem pravosodnem sistemu, družbi in, kot pravijo nekateri, globoki državi. Šest let je njegova srhljivka iz leta 2013, njen osrednji lik pa je Jack Fischer, ki se je pred dobrimi šestimi leti zaljubil v Natalie ter z njo preživel nekaj idiličnih mesecev.

POVEZANE KNJIGE