Prevarant

Prevarant - John Grisham | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
John Grisham
DIMENZIJA
5,8 MB
IME DATOTEKE
Prevarant.pdf
ISBN
6603804474188

OPIS

Ime? Malcolm Bannister.Poklic? Nekdanji odvetnik.Trenutno prebivališče? Zvezni polodprti zaporniški oddelki v zvezni državi Maryland.Malcolmu Bannistru te dni ne kaže najbolje. A ima v roki skrivnega aduta. Ve namreč, kdo je ubil zveznega sodnika Raymonda Fawcetta, in ve, zakaj. Sodnikovo truplo so našli v njegovi počitniški hišici ob jezeru, daleč od civilizacije. Ni videti, da bi kdo vdrl vanjo, in nobenih sledu boja ni bilo. Našli so le dve trupli – sodnikovo in truplo njegove mlade tajnice – ter velik, moderen in izjemno dobro zaščiten sef, ki pa je bil odprt in prazen.Kaj je bilo v njem? FBI bi se rad dokopal do odgovora. In Malcolm Bannister bi jim ga z veseljem dal. Toda vse ima svojo ceno – zlasti podatki, ki so tako presenetljivi, kot je presenetljiv razplet dogodkov, ki so pripeljali do smrti sodnika Fawcetta.Nič ni, kot se zdi, in v tem domišljenem novem romanu Johna Grishama, največjega mojstra pravnih trilerjev, je dovoljeno prav vse.

Ko pa umorijo zveznega sodnika Raymonda Fawcetta, se Bannister aktivira in oblasti obvesti, da ... Nekega usodnega dne se prepletejo življenja narko šefa, obsedenega policista, malega dilerja in zvitega dekleta na klic. Posledice so smrtonosne. New York - Razvpiti finančni prevarant Bernie Madoff, ki prestaja 150-letno zaporno kazen, bi rad umrl na svobodi.Nekdanji lastnik družbe »Bernard L.

V soboto so pošne predalnike po državi preplavili pozivi k ukinitivi Nacionalnega inštututa za javno zdravje (NIJZ) Ego - moj brat dvojček, prevarant in dreser; 15 februar. Ego - moj brat dvojček, prevarant in dreser .

POVEZANE KNJIGE