Poroka

Poroka - Nicholas Sparks | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nicholas Sparks
DIMENZIJA
3,81 MB
IME DATOTEKE
Poroka.pdf
ISBN
2653036551767

OPIS

Vse se je začelo z Beležnico …Wilson je uspešen odvetnik za premoženjsko pravo ter preudaren, zvest in zanesljiv moški, a romantične geste in kazanje čustev so mu od nekdaj tuji. Ob devetindvajseti obletnici poroke spozna, da sta se z ženo odtujila ter da v njunem zakonu manjkata strast in spontanost. Ker ni prepričan, ali ga žena sploh še ljubi, in ker se približuje poroka njegove hčere, se po nasvet zateče k svojemu tastu. Navdušen nad ganljivo ljubezensko zgodbo med Noahom in Allie Calhoun (njuna zgodba je opisana v knjigi Beležnica) poskuša najti način, da bi znova osvojil srce ženske, ki jo je ljubil vse življenje.

Država civilno poroko imenuje pravna sklenitev zakonske zveze. Zanimivo je tudi, da je civilna poroka brezplačna, razen v primeru, če se jo odločita skleniti zunaj uradnih prostorov. Poroka - misli, verzi, citati, lepa voščila in čestitke.

DA Nastavitve Poroka na Mauritiusu. Sanjska poroka na otoku Mauritius! Otok v Indijskem oceanu vas bo sprejel z belimi, peščenimi plažami, s palmami in kristalnim morjem.

POVEZANE KNJIGE