Poroka

Poroka - Nicholas Sparks | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nicholas Sparks
DIMENZIJA
9,99 MB
IME DATOTEKE
Poroka.pdf
ISBN
9320627275868

OPIS

Vse se je začelo z Beležnico …Wilson je uspešen odvetnik za premoženjsko pravo ter preudaren, zvest in zanesljiv moški, a romantične geste in kazanje čustev so mu od nekdaj tuji. Ob devetindvajseti obletnici poroke spozna, da sta se z ženo odtujila ter da v njunem zakonu manjkata strast in spontanost. Ker ni prepričan, ali ga žena sploh še ljubi, in ker se približuje poroka njegove hčere, se po nasvet zateče k svojemu tastu. Navdušen nad ganljivo ljubezensko zgodbo med Noahom in Allie Calhoun (njuna zgodba je opisana v knjigi Beležnica) poskuša najti način, da bi znova osvojil srce ženske, ki jo je ljubil vse življenje.

Cerkvena pravila določajo tudi, da morata zakonca zaobljube izreči na javnem mestu, da bi bila omogočena možnost ugovarjanja in da zasebno dvorišče brez potrebnih prič na koncu ne bi ... Jutranja poroka v balonuV Albuquerqueju (Nova Mehika, ZDA) se vsako leto odvija Mednarodni festival balonov, na katerem se pari lahko tudi poročajo. Večno zvestobo si obljubijo v zgodnjih jutranjih urah v objemu sonca in oblakov v popolnem romantičnem vzdušju! Košare balonov lahko sprejmejo tudi po več potnikov hkrati, tako da imata... Poroka na snegu ne zahteva velike pogostitve, temveč to, da si vzamemo več časa za fotografa in intimne trenutke s partnerjem.

DA Nastavitve Poroka na Mauritiusu. Sanjska poroka na otoku Mauritius! Otok v Indijskem oceanu vas bo sprejel z belimi, peščenimi plažami, s palmami in kristalnim morjem.

POVEZANE KNJIGE