Podrejena

Podrejena - Tara Sue Me | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tara Sue Me
DIMENZIJA
12,5 MB
IME DATOTEKE
Podrejena.pdf
ISBN
6057853112792

OPIS

Prvi roman zapeljive in škandalozne trilogije Tare Sue Me, ki je začarala milijone …Abby King ima skrivno fantazijo.Ves New York pozna Nathaniela Westa kot uspešnega in čednega direktorja podjetja West Industries, vendar Abby ve, da je še mnogo več: je zapeljiv in izurjen dom, ki išče novo podrejeno. Goreče si želi izkusiti svet užitka, ki presega meje njenega preprostega življenja knjižničarke, zato se Abby ponudi Nathanielu, da bi izpolnila svoja najbolj skrita hrepenenja.Potem ko z gospodarjem preživi en sam konec tedna, Abby ve, da potrebuje več, in se povsem pokori Nathanielovi volji. A kljub temu, da se Nathaniel naslaja nad Abbyjinim voljnim duhom, Nathaniel, vedno skrit za pravili, ostane hladen in odtujen.Ko Abby zapade globlje v njegov mamljivi svet moči in strasti, se zboji, da je Nathanielovo srce izven njenega dosega – in da svojega ne more več rešiti …

22 let Zveze likovnih društev Slovenije (ZLDS), 22 let projekta Zlata paleta in 10 let druženj v sklopu Tabora. Z leti neutrudnega delovanja je ZLDS zgradila in utrdila svojo podobo.

člena tega odloka) ali na podlagi pogodbe o posebni in podrejeni rabi javne površine (za namene določene v 2., 3., 4. in 5.

POVEZANE KNJIGE