Pismo za zobno vilo

Pismo za zobno vilo - Helena Kraljič | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Helena Kraljič
DIMENZIJA
7,65 MB
IME DATOTEKE
Pismo za zobno vilo.pdf
ISBN
3688156294204

OPIS

V slikanici, ki je pred vami, mora poštar Matjaž dostaviti pismo zobni vili Zali. Ker na pismu ni naslova, se poštar odpravi na pot, da bi izvedel, kje zobna vila živi. Sreča gozdno vilo Gajo, cvetlično vilo Cvetko, a šele vodna vila Vanja ve, kje živi zobna vila. Na oblaku. Poštar se razočaran vrne domov, saj se zdi, da prvič v življenju ne bo mogel dostaviti pisma.Bo poštar Matjaž morda le našel način, da bo zobna vila dobila pismo, ki ji ga je poslala deklica Žana? Ali zobna vila vseeno živi previsoko?

Kokalj, Tatjana: MIŠKA IN VETER /MIŠKA IN KAMENČEK. MIŠKA IN GOSLICE / HOČEM BRATI! Krempl, Urša: RACMAN IN KNJIGA.

Tam pa æivi le cvetliËna vila, ki meni, da bi mo-ral pogledati pri vodi. Ko poπtar prikolesari do vode, mu vodna vila pove, da zobna vila æivi na oblaku. KRALJIČ: Pismo za zobno vilo MARLEAU: Moj prvi --- obisk pri zobozdravniku MORETI: Konj Miško pri zobozdravniku PEČNIK: Zajček Srečko pri zobozdravnici RADÜNZ: Majavi zobki : vse o tvojih mlečnih zobeh ROYSTON: Zakaj si umivam zobe? : zabavno in dejavno o čistoči RUSSELMANN: Novice z Aleje mlečnih zobkov Pismo za zobno vilo.

POVEZANE KNJIGE