Pesem kresnic

Pesem kresnic - J. A. Redmerski | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
J. A. Redmerski
DIMENZIJA
11,58 MB
IME DATOTEKE
Pesem kresnic.pdf
ISBN
4224003588123

OPIS

Strastna in srce parajoča zgodba o paru, ki se najde v najtemačnejših trenutkih.Kot otroka sta bila Bray in Elias nerazdružljiva prijatelja. Ko odrasteta in se Bray preseli, spoznata, da se je njuno nedolžno prijateljstvo razvilo v ljubezen. In ko se Bray končno vrne k Eliasu, se zaljubita. A nesrečna smrt mladega dekleta jima življenje čez noč postavi na glavo.Po nepremišljenem pobegu s kraja nesreče z novimi radoživimi prijatelji preživljata divje in nepozabne noči, polne alkohola. Vendar pred težavami ne moreta bežati večno. Bray je bila vedno vihrava in svojeglava, in čeprav je Elias edina oseba, ki jo je kdaj razumela, mu ni nikoli razkrila svoje boleče preteklosti. Da bi jo rešil pred samo sabo, jo bo moral prepričati, da se predata in sprejmeta posledice svojih dejanj – četudi to pomeni, da jo bo mogoče izgubil.

Artikli z oznako Trenutno ni na zalogi trenutno žal niso dobavljivi. To pomeni, da jih ni na zalogi v mimovrste=) skladišču ... Že napis na naslovnici ti pove, da je Pesem kresnic žalostna zgodba: Strastna in srce parajoča zgodba o paru, ki se najde v najtemačnejših trenutkih.

Podzemeljska kresna pesem. Borštanska kresna pesem. Omotska kresna pesem.

POVEZANE KNJIGE