Nikoli ne ljubi bojevnika

Nikoli ne ljubi bojevnika - Maya Banks | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maya Banks
DIMENZIJA
7,96 MB
IME DATOTEKE
Nikoli ne ljubi bojevnika.pdf
ISBN
6124321440872

OPIS

Caelen McCabe je z mladostno nepremišljenostjo skoraj povzročil propad svojega klana. Zdaj postavi na prvo mesto lojalnost do družine in se odloči poročiti z zavrženo nevesto starejšega brata. Prelepa Rionna McDonald je sicer ženska, kakršno bi si želel vsak moški, toda Caelen ne zaupa nobeni ženski, še najmanj pa očarljivi zapeljivki, ki zna razvneti njegovo poželenje. Rionna je pripravljena sprejeti vlogo žrtvenega jagnjeta v igri moči, ki jo igra njen oče, vendar se je zaklela, da nihče ne bo ponižal njenega srca. Toda dotiki vročekrvnega Caelena v njej vzbudijo vročo željo po čutnih užitkih. Pripravljena je tvegati očetov srd, bes sovražnikov in svoje življenje, zato da bi dokazala Caelenu, da nikakor ne sme izgubiti ženine ljubezni.

Pobrskajte po knjigah iz serije in poiščite dva dela imena iz ... zgodbaPo dolgih letih suženjstva na Škotskem mutastemu bojevniku Enookemu s pomočjo dečka Areja končno uspe zbežati. Skupaj se vkrcata na vikinško ladjo, odločena, da se vrneta v Skandinavijo in se pridružita krščanskim križarjem.

Zdaj postavi na prvo mesto lojalnost do družine in se odloči por... Prelepa Rionna McDonald je sicer ženska, kakršno bi si želel vsak moški, toda Caelen ne zaupa nobeni ženski, še najmanj pa očarljivi zapeljivki, ki zna razvneti njegovo poželenje. Rionna je pripravljena sprejeti vlogo žrtvenega jagnjeta v igri moči, ki jo igra njen oče, vendar se je zaklela, da nihče ne bo ponižal njenega srca. Maya Banks: Nikoli ne ljubi bojevnika.

POVEZANE KNJIGE