Ni še mrak

Ni še mrak - Bob Dylan | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Bob Dylan
DIMENZIJA
11,96 MB
IME DATOTEKE
Ni še mrak.pdf
ISBN
5090164782252

OPIS

Bob Dylan (1941) je ena največjih ikon 20. stoletja, spričo moči svoje pesniške besede pa že leta velja za potencialnega nobelovca. Ali kot zapiše njegov odlični poznavalec Matej Krajnc, ki je tudi avtor tega izbora: »Čeprav v tujini že kuka v literarni kanon, ga pri nas kot pesnika še vedno postavljamo za nekatere morda celo šibkejše pesniške osebnosti, ki pa niso v roke nikoli prijele kitare. Kitara ne naredi pesnika, to drži, a pesnik s kitaro ni nič manj pesnik.« Pričujoči izbor se osredotoča na pesmi, ki nimajo refrenov, ga pa prikazujejo kot zelo raznolikega in vznemirljivega besednega ustvarjalca.

"Kot je povedal predstavnik predsedujoče države Nemčije: danes imamo situacijo, da se pogovarjamo o novem odnosu med solidarnostjo in odgovornostjo. Cerarjevi ministre še zbirajo, Mrak (še) ni privolil v vstop v vlado. Finance Live.

Moja človečnost k vragu je šla. Za vsako lepoto se skriva nekaj gorja. Bob Dylan (1941) je ena največjih ikon 20.

POVEZANE KNJIGE