Naravne kvačkarije

Naravne kvačkarije - Hanna Erhorn | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Hanna Erhorn
DIMENZIJA
3,14 MB
IME DATOTEKE
Naravne kvačkarije.pdf
ISBN
7945425249188

OPIS

Okrasi, nakit in dodatki, ki se jim ne boste mogli upreti!Po uspehu nadvse priljubljenih kvačkanih ter pletenih rožic širimo nabor prisrčnih izdelkov iz narave: poleg cvetlic lahko iz preje pričaramo še sadeže, liste, snežinke, oblake, školjke, ptičke in celo lisičko za okoli vratu. Kvačkanje okrasnih figuric je izjemno priljubljeno, veliko izdelkov pa lahko uporabimo tudi kot broške ali okrasne aplikacije na oblačilih in hišnem tekstilu. Posezite po eni najlepših knjig s kvačkanimi malenkostmi, ki polepšajo oblačila, dom in vsakdanjik.

Dodaj v košarico Šivanje. 49,95 € Primerjaj Primerjaj.

možnost izdelave po naročilo, naročila sprejeman pod zs Izaja - za otroke, Brezice. 3,332 likes · 15 talking about this.

POVEZANE KNJIGE