Ljubezenski vrtiljak

Ljubezenski vrtiljak - Zoran Šteinbauer | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Zoran Šteinbauer
DIMENZIJA
12,71 MB
IME DATOTEKE
Ljubezenski vrtiljak.pdf
ISBN
9065910295850

OPIS

Zoran Šteinbauer je zbudil pozornost z romanoma Ukradeno sonce (2008) in Izgubljeni gozd (2012), ki se vsak po svoje poglabljata v psihologijo posameznika, prikrajšanega za čustveno naklonjenost okolice. Obakrat je pisatelj našel izhod v vseobsegajoči in iskreni ljubezni. V svojem tretjem proznem delu, Ljubezenskem vrtiljaku, je v sredo spet postavil posameznico, zavezano ljubezni in njenemu nesebičnemu širjenju, le da je tokrat iz labirintov osebnih iskanj stopil na svetlo, med prebivalce majhnega mesta, in jih skozi ljubezenske izzive in izlive, skoz drobne škandale in velike zadrege, preko predsodkov in strahov in zagat, pripeljal do srečnega spoznanja o odprtosti bivanja v ljubezni. Prijetno, tudi zabavno, z ljubeznijo napisana knjiga z veliko svetlobe.

Ne gre samo za gole prikaze seksualnih odnosov, ki so sicer prav tako Horoskop.si - Horoskop, novice in zabava iz področja astrologije. Dnevni horoskop, tedenski horoskop, mesečni horoskop, ljubezenski horoskop in astro novice.

Obakrat je pisatelj ... Ljubezenski vrtiljak (Ljubezenski vrtiljak) knjiga avtorja/ice Zoran Šteinbauer. Življenje v tipičnem slovenskem bloku poteka predvidljivo in zdolgočaseno: starejši prebivalci se vznemirijo le še takrat, ko se pred vrati ustavi reš... Ljubezenski vrtiljak (eknjiga) ISBN 13 9789612821487.

POVEZANE KNJIGE