Kronika ptiča navijalca

Kronika ptiča navijalca - Haruki Murakami | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Haruki Murakami
DIMENZIJA
5,94 MB
IME DATOTEKE
Kronika ptiča navijalca.pdf
ISBN
8953632673945

OPIS

Vse se začne, ko nekega dne izgine maček. Njegov lastnik, mladi Toru Okada, ga poskuša poiskati, s tem pa sproži verigo dogodkov, v katerih izgine še njegova žena. Odločen, da jo najde, drugo za drugo odkriva skrivnosti njene preteklosti in drsi vse globlje v fantazijski svet. Sprva naključni in nerazumljivi dogodki počasi spletejo labirint, v katerem mora Toru poiskati pot, ki ga bo pripeljala do resnice.

Odločen, da jo najde, drugo za drugo odkriva skrivnosti njene preteklosti in drsi vse globlje v fantazijski svet. Sprva naključni in ner… Kronika ptiča navijalca je do neke mere tipična pripoved o malem, nepomembnem sleherniku, ki pade v kafkovski svet nerazložljivih dogodkov.

Imena stranskih likov so pomenljivi označevalci tega cirkuškega vrtiljaka ... Kronika ptiča navijalca Haruki Murakami. ...

POVEZANE KNJIGE