Knjigotap

Knjigotap - Helen Docherty | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Helen Docherty
DIMENZIJA
6,38 MB
IME DATOTEKE
Knjigotap.pdf
ISBN
7555689863534

OPIS

V vsaki hiši, vsaki posteljipod nočso brali pravljicoza lahko noč ...A nenadoma so živalim začele vse knjige pravljic izginjati.Je na delu tat knjig?Le kdo bi to lahko bil?Hrabra mala zajčica se je lotila skrivnosti ...

Skupaj skujeta načrt in Knjigotap mora knjige vrniti na police, v zameno pa bo lahko prihajal k vzglavju otroških postelj in tudi sam poslušal pravljice. Zares, pravljice so zelo pomembne in najlepše je, če jih beremo v naročju bližine.

Ena tistih knjig, ki jih berete svojim otrokom, a bo ganila predvsem vas. Pogumna Liza Rjavoglava kmalu ugotovi, da knjige krade majhen, žalosten Knjigotap, ubožec, ki je čisto sam na svetu in mu nihče ne bere pravljic. Skupaj skujeta načrt in Knjigotap mora knjige vrniti na police, v zameno pa bo lahko prihajal k vzglavju otroških postelj in tudi sam poslušal pravljice. V Knjižnici Šmarje pri Jelšah smo pripravili video pravljico Knjigotap (avtorica: Helen Docherty).

POVEZANE KNJIGE