Indijska ulica

Indijska ulica - Samantha Young | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Samantha Young
DIMENZIJA
5,92 MB
IME DATOTEKE
Indijska ulica.pdf
ISBN
6001743411319

OPIS

Spogledljivo. Sodobno. Seksi.Ko je Hannah Nichols pred petimi leti zadnjič videla Marca D’Alessandra, ji je ta zlomil srce. Poredni fant z dobrim srcem je bil njena edina ljubezen – in edini ljubimec. Potem ko se je neke noči prepustila prepovedani strasti, jo je Marco zapustil in odpotoval v Ameriko. Hannah si po usodni noči nikoli ni opomogla …Marco se zaveda, da je Hannah hudo prizadel. Svojo največjo življenjsko napako še leta globoko obžaluje, dokler ju usoda spet nepričakovano ne združi. In tokrat je odločen. Zasleduje jo na vsakem koraku in jo poskuša na vsak način prepričati, da sta si usojena …Indijska ulica je četrti roman priljubljene škotske pisateljice Samanthe Young, avtorice romanov Dublinska, Londonska in Jamajška ulica.

Kashmir Indijska Restavracija. Kotnikova 5 (3) Gostilna Anžič ... Minimalno naročilo: 10 € Lokacija: Ulica Frankolovskih žrtev 17a 3000 Celje Kontakt: Podatki so vidni le registriranim uporabnikom Cena dostave: gratis Za zagotavljanje kvalitetne storitve bomo poleg osnove cene dostave, nad 9.2233720368548E+15km zračne linije od restavracije zaračunali dodatnih 0.5€ na vsakih 500m. Tavčarjeva ulica 13 4000 Kranj, Slovenija.

Latinski izraz: ... Zemljičeva ulica 21 2000 Maribor Slovenija.

POVEZANE KNJIGE