Divji v srcu

Divji v srcu - John Eldredge | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
John Eldredge
DIMENZIJA
11,31 MB
IME DATOTEKE
Divji v srcu.pdf
ISBN
5285468458661

OPIS

Vsak moški je nekoč bil deček. In vsak deček ima sanje, ogromne sanje. Sanja o tem, da bo junak, da bo premagal hudobneže, da bo drzen v dejanjih ter da bo reševal gospodične v stiskah. Tudi vsaka deklica ima sanje. Sanja, da jo bo njen princ rešil in odpeljal na veliko pustolovščino ter ji dal vedeti, da je lepa.Toda kaj se zgodi s temi sanjami, ko odrastemo? Kakšne moške najdete? Večina sporočil, namenjenih moškim, ne doseže svojega cilja. Razlog je preprost: ne upoštevajo tega, kar je značilno za moško srce, njegove želje in potrebe, temveč ga poskušajo preoblikovati z različnimi oblikami pritiska. “Takšen moški bi moral biti. To bi moral dober mož/oče/kristjan/vernik početi.” Manjkajoči del lahko dopolnite sami. Dober moški je odgovoren, občutljiv, discipliniran, zvest, marljiv, vesten itd. Večina teh lastnosti je dobrih. Nobenega dvoma ni, da imajo glasniki dobre namene, toda pot v pekel, kot vemo, je tlakovana z dobrimi nameni. Sedaj bi moralo biti jasno, da tem glasnikom ne bo uspelo.Ne, moški potrebujejo nekaj drugega. Potrebujejo globlje razumevanje tega, zakaj hrepenijo po pustolovščinah in bitkah in lepoti − ter zakaj so ustvarjeni natanko tako. Prav tako potrebujejo globlje razumevanje, zakaj ženske želijo, da bi se zanje bojevali, da bi bile del pustolovščine in da so lepotice. Kajti take jih je Bog tudi ustvaril.Zato ponujamo to knjigo, a ne kot priročnik, kako v sedmih korakih postati boljši človek, temveč kot potovanje srca, s katerim bomo ponovno odkrili življenje, polno svobode, strasti in pustolovščin. Verjamemo, da bo knjiga moškim pomagala ponovno najti svoje srce − in prav tako ženskam svojega. Še več, ženskam bo pomagala razumeti moške ter omogočila, da bodo v paru zaživeli življenje, kot ga oba spola želita.O AVTORJUJohn Eldredge s svojo pregledano in dopolnjeno uspešnico, priznano krščansko klasiko Divji v srcu, vabi moške, ne glede na versko prepričanje in ozadje, da si ponovno pridobijo svoje moško srce, ki ga definira podoba strastnega Boga. Prav tako vabi ženske, da odkrijejo skrivnosti moške narave in duše ter uživajo v moči in divji naravi, za katero so bili moški tudi ustvarjeni. JOHN ELDREDGE je direktor Ransomed Heart™ Ministries v Colorado Springs v Koloradu v ZDA, skupnosti, ki ljudem pomaga najti Božje srce. John je avtor številnih knjig, med katere sodijo tudi Hoja z Bogom, Božja posvojitev, Prebujanje mrtvih, Želja ter Ljubezen & vojna (skupaj z ženo Stasi).

Nato so sledile razstave v letih 2002, 2008 in 2010. Divji v srcu (angleško Wild at Heart) je ameriški črno komični romantično-kriminalni film iz leta 1990, ki ga je režiral in zanj napisal scenarij David Lynch, v glavnih vlogah pa nastopajo Nicolas Cage, Laura Dern, Diane Ladd, Willem Dafoe, Harry Dean Stanton in Isabella Rossellini. Temelji na romanu Wild at Heart: The Story of Sailor and Lula Barryja Gifforda iz leta 1989. Divji v srcu - Johna Eldredga.

Potisna obvestila ... Ogled programov TV SLO v živo in na zahtevo, tudi do 30 dni po predvajanju. Izbrani filmi in dokumentarci, oddaje za otroke in mladino, glasba vseh žanrov, razvedrilne, informativne, kulturne in športne vsebine. Divji v srcu .

POVEZANE KNJIGE