Blizu doma

Blizu doma - Roel Bouwkamp, Sonja Bouwkamp | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Roel Bouwkamp, Sonja Bouwkamp
DIMENZIJA
5,82 MB
IME DATOTEKE
Blizu doma.pdf
ISBN
7841163940662

OPIS

Včeraj obljavljena odredba pa prepovedi sprehoda blizu doma ni podaljšala. BLIZU DOMA je BLIZU SRCA. STO je pričela z izvajanjem tržno-komunikacijske akcije na domačem trgu pod nazivom BLIZU DOMA, BLIZU SRCA, v kateri domačega gosta vabimo na oddih v Sloveniji.Akcija poteka v sodelovanju s partnerji in slovenskim turističnim gospodarstvom. blizu doma Sava Hotels & Resorts Higienski Standard PLUS 9.

Spodbuja premik od strokovnega delovanja, ki je usmerjeno k posamezniku, k strokovnemu delovanju, ki je usmerjeno k družinam, ter ponuja orodja, ki so za ta premik potrebna. Na podlagi interakcijskih vzorcev, ki jih pogosto srečujemo v praksi, priročnik zelo konkretno in ... Na toplo blizu doma.

POVEZANE KNJIGE