Beg v Egipt

Beg v Egipt - Otfried Preussler | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Otfried Preussler
DIMENZIJA
11,59 MB
IME DATOTEKE
Beg v Egipt.pdf
ISBN
3666484782878

OPIS

Duhovita prireditev svetopisemske pripovedi o begu svete družine v Egipt.V tej duhoviti priredbi svetopisemske pripovedi o begu svete družine iz Betlehema pred kraljem Herodom opisuje Preußler – kot zapiše tudi v podnaslovu knjige – njihov »del poti po kraljevini Češki«. Na tej poti se srečujemo z značilnostmi češke pokrajine, spoznavamo izrazite like takratnega časa – to je čas vladavine cesarja Franca Jožefa I., kajti avtor je domiselno povezal svetopisemski in sodobni čas – , predvsem pa na neprikrit način hudomušno upodobi takratno »c. kr.« upravo.O tem svojem delu je sam uvodoma zapisal naslednje besede: »To je resničen in natančen opis vseh pripetljajev, slučajev in dogodkov kakor tudi več čudežev, ki so se zgodili takrat, ko so se betlehemski popotniki podali skozi kraljevino Češko, in se tičejo delno uradnih, delno civilnih oseb kakor tudi živali – za vzgojno zabavo cenjenemu bralcu pa ga ponuja gospod Otfried Preußler iz mesta Liberec na Češkem.«

Hurgada je primerna za vse, ki radi počitnikujete ob peščeni plaži ali se odpravite na izlet v Luxor ali Kairo. Beg v Egipt Zbirka: Razno Lesena rezbarija. Lokacija (Natančna lokacija) Osrednjeslovenska regija, Mengeš, Mengeš GIS.

Lokacija (Natančna lokacija) Osrednjeslovenska regija, Mengeš, Mengeš GIS. Gesla Traditional crafts; Woodworking; Woodcarving.

POVEZANE KNJIGE