Alja dobi zajčka

Alja dobi zajčka - Brane Mozetič | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Brane Mozetič
DIMENZIJA
5,79 MB
IME DATOTEKE
Alja dobi zajčka.pdf
ISBN
1055484346659

OPIS

Slikanica o dogajanju v otroškem vrtcu bi bila lahko nekaj zelo običajnega, ali celo dolgočasnega če ne bi v skupini imeli tudi Alje...Alja je petletna deklica s posebnimi potrebami: Ne more hoditi, ne sliši in ne vidi, oa tudi jesti ne more sama. Pa vendar se z ostalimi otroki dobro ujame. Z njimi gre na sprehod, na plavanje, za pusta pa jih straši v opravi krokodila. Dobi še posebno mehkega prijatelja, ki je vsem všeč...

- 2013: 27: 27,00 Pisec Brane Mozetič in ilustratorka Maja Kastelic sta doslej ustvarila že dve otroški slikanici: Dežela bomb, dežela trav, in pa Alja dobi zajčka. Slikanica Prva ljubezen spregovori o čustveni navezanosti dveh dečkov v vrtcu ter je edinstvena priložnost za pogovor o različnih oblikah ljubezni. Alja dobi zajčka (Brane Mozetič, Center za slovensko književnost, 2014) Alja je deklica s posebnimi potrebami, uporablja voziček, ne vidi in ne sliši, vendar lahko kljub temu čas preživlja s svojimi vrstniki_cami.

Tina Mahkota. (Zala, 2016). Mozetič, B.: Alja dobi zajčka, Ljubljana : Center za slovensko književnost, 2014; Pregelj, S.: Duh Babujan in prijatelji, Dob pri Domžalah: Miš, 2014; Svetin, P.: Mrožek dobi očala, Ljubljana : Mladinska knjiga, 2003; Tekavčič Pompe, M.: Meta, očesna zdravnica, Radovljica : Didakta, 2014; Vrandečič, S.: Slabovidnost, Kranj : [samozal.] Poleg ilustracij in študijskih listov za knjigo brez besed Deček in hiša še z ilustracijami za slikanico Le drole de Noel de monsieur Simon (Zabaven božič pri gospodu Simonu) za naročnika iz Francije, z ilustracijami za slikanici Dežela bomb, dežela trav in Alja dobi zajčka Branka Mozetiča ter z ilustracijami za slikanico Zaspani ... Alja Osebno ime Spol ženski Izvor rusko ime Izvorna oblika Aleksandra Wikipedijski članki Vsi članki, ki se pričnejo z Alja: Alja je žensko osebno ime.

POVEZANE KNJIGE