13. bomba

13. bomba - Maxine Paetro, James Patterson | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maxine Paetro, James Patterson
DIMENZIJA
6,73 MB
IME DATOTEKE
13. bomba.pdf
ISBN
2326830800775

OPIS

Detektivka Lindsay Boxer in njena prijateljica, doktorica Claire Washburn, vodja sanfranciške sodne medicine, naletita na nenavadno prometno nesrečo: v razbitem avtomobilu je trupli raztrgala eksplozija. Kmalu se izkaže, da ne gre za nesrečo, pač pa za namerno podtaknjeno bombo, ki sta jo žrtvi nevede zaužili v eni od restavracij s hitro hrano. Direktor podjetja se sprva izmika, kmalu pa prizna, da ga izsiljujejo. Vendar se morilec-bombaš ne zadovolji samo z denarjem … Ubijanje mu je v užitek! In kljub vedno večjim vsotam, ki jih zvito izterja izsiljevalec, ne da bi ga pri tem ujeli, se pojavljajo nove žrtve.Lindsay je pred prebrisanim morilcem povsem nemočna. Kako ga izslediti v ogromnem podjetju, kjer vsi zatrjujejo, da so zadovoljni z delom, ki ga opravljajo, pa tudi s plačilom, ki ga za to dobijo? Kako naj sploh razmišlja, ko pa je njena prijateljica Yuki medtem ujeta na veliki križarski ladji, ki so jo na drugem koncu sveta zajeli teroristi? Za nameček pa novinarka Cindy izve, da se je v San Francisco vrnila psihopatska morilka Mackie Morales, ki še ni poravnala računov z Lindsay ...

Dejansko so to semenske nitke semen bombaževca, ki omogočajo, da veter semena prenaša na velikih razdaljah. Največkrat jih predejo v tanke niti, iz katerih se tkejo tkanine.

The V-1 was the first of the so-called "Vengeance ... 2019 was one of the greatest regular-season performances in Minnesota Twins franchise history. 101 wins, the first AL Central banner in almost a decade, and 307 home runs (an all-time MLB record). Lokacija oglasa JAMES PATTERSON-13.BOMBA Opomba: prikaže se natančna lokacija vašega oglasa Največja atomska bomba, ki je bila kadarkoli odvržena, se je imenovala Carska bomba (Tsar bomba) in so jo izdelali Rusi, tehtala je rekordnih 27 ton, dolga je bila 8 metrov in njen premer je bil 2 metra, rušilna moč pa je dosegla 50000 kiloton TNT-ja ali 50 megaton TNT-ja, sicer namerno zmanjšana iz 100 megaton, da so zmanjšali radioaktvino sevanje . Купить бытовую технику и электронику по доступным ценам в интернет-магазине bomba с доставкой по Молдове.

POVEZANE KNJIGE