Zapuščeni

Zapuščeni - Cody McFadyen | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Cody McFadyen
DIMENZIJA
9,26 MB
IME DATOTEKE
Zapuščeni.pdf
ISBN
4555627627797

OPIS

Heather Hollister so pogrešali skoraj osem let. Nekdo jo je zasledoval, ugrabil in jo ves ta čas držal v ujetništvu v popolni temi. Nikoli ni zanjo zahteval odkupnine, potem pa jo je odvrgel iz avta sredi poroke agentov losangeleške FBI – živo, a močno travmatizirano.Ko agentka Smoky Barrett s svojo ekipo sestavlja koščke iz Heatherinega življenja – oziroma kar ga je še ostalo – pride na sled preračunljivemu ugrabitelju, ki ne muči iz užitka, ne dela napak, ampak sledi izprijeni logiki lastnega poslovnega modela. Zatem pride na dan še več njegovih žrtev …

marec 2014. Zbirka zapuščenih jeklenih konjičkov s celega sveta vključuje tudi najbolj eksotične in redke primerke na tem planetu.

V Sloveniji je kar 61 zapuščenih vasi, za katere večinoma ne ve nihče in jih tudi nikoli nihče ne obišče. Naslov prispevka: Re: Zapuščeni objekti. Objavljeno: 09 dec 2013, 16:28 .

POVEZANE KNJIGE