Vse o letalih

Vse o letalih - Andrea Erne | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andrea Erne
DIMENZIJA
7,39 MB
IME DATOTEKE
Vse o letalih.pdf
ISBN
7001666410355

OPIS

Kaj? Kako? Zakaj?Otroci imajo tisoč vprašanj!- Kaj se dogaja v odletnem terminalu?- Kako pride kovček v letalo?- Kako se upravlja letalo?- Kaj počnejo na letališču gasilci?Poučne knjige za otroke od 4 do 7 let.- temeljna znanja, predstavljena na zabaven način- številni zavihki, pod katerimi se skrivajo zanimiva odkritja- natančne in privlačne ilustracije- lahko razumljiva besedilaIgraje odkrivam svet!

V to skupino sodijo vsa znana letala kot MiG-29, MiG-31, Su 27 in njegove izvedenke, F 15 A/B in C/D, F-16 C/D (različne serije letal), tudi F 18, F 22 in Eurofighter. Po svetu turbulence vsako leto zahtevajo več žrtev na majhnih letalih in vse več poškodovanih potnikov na velikih komercialnih letalih. Ker raven ogljikovega dioksida v ozračju narašča, bo enako tudi s številom turbulenc," je za Guardian povedal Paul Williams , raziskovalec z univerze v Readingu. Sierra5.net - Najnovejše številke o Airbusovih komercialnih letalih Na kratko si oglejte povzetek našega naročila in dostave v spodnji tabeli.

Potniki ki prihajajo, piloti ki vozijo letala. Spremeni škatlo v mini letališče. Člani, ki so usposobljeni za letenje na naših motornih letalih jih lahko uporabijo tudi za krajše dnevne ali dvodnevne izlete.

POVEZANE KNJIGE