Vi in vaša dieta

Vi in vaša dieta - Michael F. Roizen, Mehmet C. Oz | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michael F. Roizen, Mehmet C. Oz
DIMENZIJA
5,42 MB
IME DATOTEKE
Vi in vaša dieta.pdf
ISBN
7655774485319

OPIS

Hujšanje bo uspešno – zares uspešno – samo v primeru, da nam bo postalo hranjenje tako preprosto in samodejno, da se niti zavedali ne bomo, da hujšamo. Zdravnika Roizen in Oz nas bosta v svojem hudomušnem slogu poučila o delovanju telesa – kako in zakaj skladišči kalorije, porablja maščobo in se odziva na hrano, s katero preizkušamo svoje telo. Na koncu bosta predstavila še svoj véliki načrt in nam dala navodila, s pomočjo katerih bomo v prvih dveh tednih, ko se bomo podali na pot do svoje idealne postave, obseg pasu stopili do pet centimetrov.Če se bomo držali njunega načrta hranjenja in telesne dejavnosti:• bomo spremenili svoja dosedanja prepričanja o dietah,• se bomo naučili vladati prefinjenim telesnim sistemom,ki nadzorujejo telesno maščobo,• nikoli več ne bomo občutili lakote,• naša teža ne bo nikoli več nihala,• bomo izboljšali svoje počutje, videz in zdravje.

Roizen, Mehmet C. Oz ; [ilustracije Gary Hallgren ; prevedla Alenka Perger] DIETA VI IN VAŠA DIETA Učinkovit osebni priročnik za obvladovanje obsega pasu Zdravnika Roizen in Oz nas bosta v svojem hudomušnem slogu poučila o delovanju telesa, kako in zakaj skladiščti kalorije, porablja maščobo in se odziva na hrano, s katero preizkušamo svoje telo.

Za mnoge je postala še posebej zanimiva, ko so slišali, da dovoljuje tudi uživanje živil, kot sta čokolada in rdeče vino - torej dveh živil, ki sta prepovedani pri praktično kateri koli drugi dieti. Več: Prodam knjigo Vi in vasa dieta, odlicno ohranjena. 10eur+postnina.

POVEZANE KNJIGE