Tiha žena

Tiha žena - A. S. A. Harrison | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
A. S. A. Harrison
DIMENZIJA
12,16 MB
IME DATOTEKE
Tiha žena.pdf
ISBN
3304246394169

OPIS

Gone girl tega poletja!Dejstvo, da nimaš več kaj izgubiti, spremeni vse.Todd in Jodie sta skupaj že več kot dvajset let. Oba se zavedata, da je njun zakon v krizi, vendar nobeden od njiju tega ni pripravljen priznati. Todd živi dvojno življenje, Jodie pa živi v zanikanju. A ko postane jasno, da se njuno razkošno življenje v Čikagu lahko vsak trenutek sesuje, se Jodie zave, da je na kocki vse. In šele takrat odkrije, česa vse je zares zmožna ...Roman A. S. A. Harrison je elegantno izrisan psihološki portret para in temne plati zakona. Intenziven, hipnotičen in napet. Avtorica v njem prisili protagoniste, da zapustijo svoje območje udobja in se podajo v svet, kjer je mogoče vse – tudi umor.

Vezani članci "Seks i grad" bez Samanthe mogao bi se zvati samo "Grad". Svi žele izmusti koji dolar na nostalgiju, ovo su serije koje nije trebalo dizati iz mrtvih MILJENIK ŽENA Za njim su uzdisale, a on je snimao u skladištu ... Legendarna autorka ljubavnih romana Roman o ljubavi, nedaćama i istrajnosti Knjige Ketrin Kukson prodate su u više od 130 miliona primeraka, prevedene na 26 jezika, a 17 godina je bila najtraženiji autor u britanskim bibliotekama.

do 26. godine (60-70 posto) pa infekcije mogu utjecati i na reproduktivne sposobnosti žena.

POVEZANE KNJIGE