Spartak

Spartak - Mark Morris | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mark Morris
DIMENZIJA
4,3 MB
IME DATOTEKE
Spartak.pdf
ISBN
2193548133450

OPIS

Zasužnjeni gladiator Spartak se znajde pred novim izzivom: da bi ubranil čast in preživetje ludusa, gladiatorske hiše svojega gospodarja, laniste Kvinta Batiata, ga ta pošlje v boj proti gladiatorjem iz gladiatorske hiše pretkanega sicilskega trgovca Hieronima. Spartak in njegov prijatelj Varon komajda preživita bitko na pesku arene, kjer sta oba le bleda senca svojih siceršnjih moči in junaštev.Le kaj se dogaja, da so gladiatorji iz Batiatove hiše nenadoma povsem izmučeni in da se jih vse bolj loteva malodušje?Če bodo Batiatovi gladiatorji na čelu s prvakom Kapue, z neumornim Spartakom, v naslednjih bojih v areni želeli zmagati, bo treba razvozlati to vse bolj zamotano uganko in ugotoviti, kdo se je zarotil proti Batiatovemu ludusu.Razkritje na koncu privede do zanimivih preobratov. Končna bitka v areni je zato še bolj krvava in neizprosna!

št. in vodil upor sužnjev proti rimski sužnosti..

GRADSKI STADION NOVI PAZAR VREME POČETKA: 15:00 RASPORED UTAKMICA TABELA TABELA DETALJNIJE PRETHODNA UTAKMICA SREDA 03.03.2021. The card of the participant of the loyalty program of FC «Spartak-Moscow» allows you to receive unique offers and bonuses from the club. Get mobile New app of FC «Spartak-Moscow» for Android and iOS News, statistics, favorite team and much more Spartak Moscow live score (and video online live stream*), team roster with season schedule and results.

POVEZANE KNJIGE