Slon na drevesu

Slon na drevesu - Maša Ogrizek | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maša Ogrizek
DIMENZIJA
9,67 MB
IME DATOTEKE
Slon na drevesu.pdf
ISBN
9512296971099

OPIS

Pravljica o tipajočem iskanju pomena ljubezni, ki ga ne moremo najti, dokler sledimo nasvetom drugih.Kaj išče slon na drevesu in sredi oceana? Ljubezen.A dokler sledi nasvetom drugih, je ne najde.Šele ko v tišini prisluhne lastnim občutjem,ga ljubezen poišče sama.

Le kje živi sinji kit? Ali slon živi na drevesu? Kje živi sinji kit? Poročile. Izvedeli smo, da slon ne živi na drevesu, a le kje potem živi sinji kit? Sorodne vsebine: Za nagrado Kristine Brenkove 2014 za izvirno slovensko slikanico je nominiranih pet del: Slon na drevesu Maše Ogrizek in Dunje Jogan, Anton! Lucije Stepančič in Damijana Stepančiča, Modro ne bo Tomaža Šalamuna in Arjana Pregla, Princesa srca Bine Štampe Žmavc in Polone Lovšin ter Ferdinand Avguštin Hallerstein avtorice Huiqin Wang..

Pobarvanke.net 2021, avtorsko zaščitenih pobarvank ni dovoljeno kopirati Pujsa Pepa: Hišica na drevesu Peppa Pig: The Tree House Otroški in mladinski / Risanka , 1 . sezona, 37 .

POVEZANE KNJIGE