Skrivnosti pisave

Skrivnosti pisave - Jožica Leskovar | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jožica Leskovar
DIMENZIJA
7,88 MB
IME DATOTEKE
Skrivnosti pisave.pdf
ISBN
8169841816057

OPIS

Kaj o človeku pove njegova pisava? Marsikaj.Razodene nam lahko način izražanja in sporazumevanja, emotivne in psihološke posebnosti, osebnostne in značajske poteze, intuitivno ali racionalno naravnanost, celo čustveno stanje in osnovni življenjski nazor. Z malce posluha in znanja pa se lahko vsakdo nauči vrednotenja ter ocenjevanja sporočil rokopisa; ta priročnik vam bo pri tem v neprecenljivo pomoč.Jožica Leskovar je študij zaključila pod mentorstvom psihologa in grafologa dr. Andreja Zagheta ter grafologinje Magdalene Metelko. Spoznala je različne svetovne grafološke šole: italijansko, francosko, angleško in ameriško. Znanje grafologije jemlje kot orodje, s katerim lahko pomaga ljudem na različnih življenjskih prelomnicah, pri dilemah, pred pomembnimi odločitvami in v stiski. S knjigo Skrivnosti pisave je želela z grafologijo seznaniti javnost; predvsem na področju poklicnega usmerjanja in pri izbiri ustreznih kandidatov za delovna mesta, pa tudi kot priročno orodje za (samo)analizo ter pripomoček za ugotavljanje osebnostnih značilnosti slehernega pisca.

Poslušaj (29:56) Naroči se na podkast. Vir: regija.hr.

Eden najtrših orehov, s katerimi se mučijo arheologi, je vprašanje starodavne pisave in simbolov, s katerimi so popisani murali in obredne skulpture. Naslov naloge: Skrivnosti podpisov Avtorice: Zala Gunzek, Tamara Podgoršek Tomažin, Ka tarina Zupanc ... ki ga dobi v roke, ustvari podobo pisca.

POVEZANE KNJIGE