Rozalinda – Obleci modele

Rozalinda – Obleci modele Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
9,53 MB
IME DATOTEKE
Rozalinda – Obleci modele.pdf
ISBN
6260109942408

OPIS

Jaz sem Rozalinda! Moja najljubša barva je rožnata.Obleci me v prelepo baletko ali čudovito princesko. Zame in za mojo najboljšo prijateljico Vijolico izberi oblačila, ki si jih bova nadeli za zabavo, za na piknik, za v trgovino in še za mnoge druge priložnosti.Knjiga vsebuje več kot 200 nalepk oblačil, ki jih lahko po svoje združuješ in ustvariš čudovite kombinacije.

5,90 ... Joanna Rząp - Rozalinda Katarzyna Bała - Matka, Druga Matka, czarownica Viviana Stefan Szulc - Ojciec, Drugi Ojciec Kamil Katolik - Digory Rat, Szczur Gregory, Suknia Koralowa (animacja) Agata Madejska - Miriam, czarownica Perunda Karina Abrahamczyk-Zator - Biały Kot (animacja), Suknia Prababki (animacja), Marion, czarownica Mandragora Jaz sem Rozalinda in to sta moji prijateljici Vijolica in Sara. Pomagaj se nam pripraviti na modno revijo! 1.

Full company information from state and non-state registers Stranica Rozalinda dostupna je na 50 jezika. Vrati se na Rozalinda.

POVEZANE KNJIGE