Priročnik za vrtičkarje

Priročnik za vrtičkarje - Simon Akeroyd | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Simon Akeroyd
DIMENZIJA
5,49 MB
IME DATOTEKE
Priročnik za vrtičkarje.pdf
ISBN
7290792123548

OPIS

Knjiga vam bo v besedi in sliki predstavila, kako se morate lotiti pridelovanja na omejenem prostoru.V 10 korakih vam po prikazala, kako:- se lahko lotite dela na parceli,- pripravite zemljo in kompost,- zavarujete posevke,- sadite in sejete,- zalivate in gnojite ter plevete in odbirate pridelke.Izvedeli boste vse o gojenju zelenjave in sadja: kako lahko z naravnimi metodami vzgojite več kot 70 pridelkov, od tistih vsakdanjih za prehrano do eksotičnih in okrasnih. Knjiga vam bo svetovala, kako lahko načrtujete, uredite in vzdržujete zdrav, rodoviten in zanimiv vrt, da boste vse leto uživali svežo in zdravo, doma pridelano hrano.

*Hitra in zanesljiva dostava, plačilo tudi po povzetju.* ... Setveni priročnik 2021; Maria Thun.

Objavljen: 03.01.2021 dne 11:55 Do poteka še: Število prikazov oglasa:-krat Zemljevid Setveni priročnik Marije Thun 2021 Koledar za poljedelce, vrtičkarje in čebelarja . Setveni priročnik, v katerem ni samo koledar z označenimi dnevi, ko je ugoden impulz za plod, cvet, list in korenino, ampak je tudi priročnik, saj v njem piše za vsak mesec posebej kaj se takrat dela in v katerih dneh je to najbolj priporočljivo. Njen setveni priročnik je primeren za vse, ki jim je blizu biodinamična metoda.

POVEZANE KNJIGE