Princeskina čarobna obleka

Princeskina čarobna obleka - Melanie Joyce | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Melanie Joyce
DIMENZIJA
12,88 MB
IME DATOTEKE
Princeskina čarobna obleka.pdf
ISBN
4392773489889

OPIS

Knjiga s čudovitimi bleščečimi lučkami!Zlobna kraljica Morlag, mačeha princeske Kresničke, je uročila grad. Kralj, služabniki in vsi drugi prebivalci gradu so nesrečni, saj so prepričani, da zanje ni več rešitve. Nekega dne pa princesk Kresnička globoko v gozdu najde čarobno obleko in vse se spremeni.Prelistaj knjigo in se s princesko Kresničko podaj na napeto čarobno dogodivščino.

To ni le visoko kakovostne tkanine, taft poravnana na deset tisoč biserov in veliko biserov bleščicami. Šivala obleke za princese Diane uporablja šest vrst tkanin.

Sexy Padec Satin Aplicirano Dragulj Dolga A Vrstica Prom Obleko. Princeskina čarobna obleka : s čudovitimi bleščečimi lučkami / Melanie Joyce ; [prevedla Branka Fišer]. - 1.

POVEZANE KNJIGE