Pravljice za deklice

Pravljice za deklice Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
10,4 MB
IME DATOTEKE
Pravljice za deklice.pdf
ISBN
4372049225587

OPIS

Trnuljčica, Pepelka, Rdeča kapica, Zlatolaska in trije medvedi, Janko in Metka - v tej prekrasno ilustrirani zbirki je petnajst priljubljenih pravljic v novi preobleki. S pomočjo bogate domišljije in tradicije bodo te klasične zgodbice popeljale otroke v čarobni svet pripovedovanja.

Dovoljenje za uporabo piškotkov. Če so vaše nastavatitve v brskalniku s katerim obiskujete spletno mesto takšne, da sprejemajo piškotke, pomeni, da se z njihovo uporabo strinjate.

Med pravljice 1) z motivom incestuoznega o~eta je uvrstil pravljice Straparole Tebaldo (1550), Basila Medved (1634), Perraulta Oslovska ko`a (1694), 2) z motivom izdajalskega o~eta pa Hitro je zgrabila za lopar in potisnila hudobčevo ženo v razbeljeno peč, potem pa pograbila vrečo zlatih orehov in se z njimi vrnila h kralju. ...

POVEZANE KNJIGE