Po sončnih obronkih Slovenije

Po sončnih obronkih Slovenije - Urban Golob, Franci Novak | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Urban Golob, Franci Novak
DIMENZIJA
4,74 MB
IME DATOTEKE
Po sončnih obronkih Slovenije.pdf
ISBN
8940503099680

OPIS

V vodniku predstavljeni pohodi potekajo po slikovitih panoramskih ali drugače razgibanih poteh alpske in dinarske Slovenije ter po s soncem obsijanih primorskih in panonskih pokrajinah. Na izbranih pohodniških poteh avtorja opisujeta posamezne naravne in kulturne znamenitosti ter druge zanimivosti, ki razkrivajo srce in dušo različnih kulturnih pokrajin in njenih ljudi.Lahke do srednje zahtevne pohodniške poti v vodniku Po sončnih obronkih Slovenije potekajo predvsem po gričevju in sredogorju, zato so primerne za najširšo skupino pohodnikov, tudi za družine z majhnimi otroki.Opise poti dopolnjujejo fotografije, zemljevidi z vrisi poti in najpomembnejše informacije o pohodu (izhodišče, cilj, dolžina, trajanje, zahtevnost, orientacija) ter o dodatni turistični ponudbi.

... Fotografije in video posnetke lahko brezplačno uporabljate za vse objave, ki pomenijo promocijo Slovenije kot turistične destinacije, ... Po sončnih obronkih Slovenije Franci Novak, Urban Golob .

Veliki šahovski turnirji 1851-1911 Janez Stupica. ŠPORT IN ŠAH šah.

POVEZANE KNJIGE