Onkraj novomedijske umetnosti

Onkraj novomedijske umetnosti - Domenico Quaranta | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Domenico Quaranta
DIMENZIJA
7,84 MB
IME DATOTEKE
Onkraj novomedijske umetnosti.pdf
ISBN
8420230658422

OPIS

7. 2020 predstavili kuriran izbor iz novih pridobitev Postaje DIVA, arhiva umetniškega videa, filma in novomedijske umetnosti z naslovom Onkraj vidnega.V zadnjih mesecih smo na SCCA-Ljubljana intenzivno pridobivali nova dela in arhiv obogatili za ... Rezultati javnega razpisa za izbor kulturnih projektov na področjih umetnosti, ki jih bo v letu 2018 sofinancirala Republika Slovenija iz proračuna, namenjenega za kulturo, so bili razdeljeni med štiri panoge, območja, kategorije ali umetniške dejavnosti ter ustvarjalnosti, ne pa za vse, kar samo še povečuje vsesplošni kaos na Ministrstvu za kulturo. Domenico Quaranta (IT) je uvaženi kritičar i kustos u domeni novomedijske umjetnosti.

Ministrstvo za kulturo, "Besedilo javnega razpisa JPR IMU 2020", dosegljivo na: https://www.gov.si. Zgodovina umetnosti je multidisciplinarna znanost, ki raziskuje umetnost skozi čas, se ukvarja z razvrščanjem kultur, vzpostavlja periodizacijo in opazuje posebnosti in vplivne značilnosti umetnosti.Umetnostna zgodovina pa je humanistična veda, ki z raziskovanjem okoliščin nastanka, vsebine in oblike pojasnjuje razvoj likovne umetnosti. ... V drugi ediciji novega programa projekcij in pogovorov o umetnosti, videu in filmu VideoDvorišče na notranjem dvorišču Galerije Škuc bomo 9.

POVEZANE KNJIGE