Odvetnik

Odvetnik - Igor Karlovšek | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Igor Karlovšek
DIMENZIJA
4,57 MB
IME DATOTEKE
Odvetnik.pdf
ISBN
6747427365052

OPIS

Ljubezenska zgodba v romanu Odvetnik ima realističen družbeno--politični okvir: osemdeseta leta prejšnjega stoletja, ko je bila Slovenija del Jugoslavije in so bili partijski funkcionarji vsemogočni. Eden od njih je Vojko Železnik, ki na poti proti vrhu ne pozna ovir. Za svoje cilje žrtvuje vse in vsakogar, tudi svojo hčer … Igor Karlovšek se je rodil 9. decembra 1958 v Celju, kjer je leta 1977 tudi končal gimnazijo. Po diplomi na pravu in pravosodnem izpitu je delal v podjetju Radeče papir. Leta 1990 je magistriral in od leta 1995 je odvetnik v Celju. Poročen je z Marijo, ki je tudi odvetnica, in imata dva sinova. Pisal je že v gimnaziji in objavljal kratko prozo. Ob prozi za odrasle in mladino piše tudi radijske igre.

S tem se boste izognili tveganju, da bi si vašo zadevo »podajalo« večje število oseb, ki vaše zadeve ne bi poglobljeno poznale, zaradi ... Odvetniška pisarna Kontarščak, d.o.o. je bila ustanovljena leta 2015 in nadaljuje z odvetniško dejavnostjo, ki jo je prej opravljal odvetnik Kristijan Anton Kontarščak kot zasebnik.Odvetniška pisarna Kontarščak, d.o.o.

Andrej Janežič večletne izkušnje v pravosodju in odvetništvu od leta 2004 dalje na različnih pravnih področjih, s poudarkom in specializacijo na kazenskem, gospodarsko - kazenskem pravu, civilnem in delovnem pravu. Odvetnik (2014) Odvetniški kandidat (2013-2014) Samostojni pravnik v odvetniški družbi (2011-2012) Pravnik v gospodarstvu - bančni sektor (2008-2010) Članstva Odvetniška zbornica Slovenije (2013) Jeziki slovenščina, hrvaščina, srbščina, angleščina, španščina Našo odvetniško pisarno najdete v Mariboru, na Partizanski 11, v 1. nadstropju.

POVEZANE KNJIGE