Neupogljivi

Neupogljivi - Veronica Roth | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Veronica Roth
DIMENZIJA
4,38 MB
IME DATOTEKE
Neupogljivi.pdf
ISBN
2578832681587

OPIS

V brezupnem spopadu, ki vihra sredi razpadajočega sveta, ti ostane le … resnica.Ko Eruditi s pomočjo Herosov na lepem napadejo in pobijejo večino Asketov, v postapokaliptičnem svetu, razdeljenem na pet ločin – nesebične Askete, drzne Herose, vedoželjne Erudite, odkritosrčne Veritiste in ljubeče Agapejce – , zavlada obsedeno stanje. Zakaj je prišlo do napada? Kaj vodi Erudite? Zakaj so napadli ravno Askete? Bo prišlo do vojne med ločinami?Šestnajstletna Tris, ki je zapustila svojo staro ločino in se pridružila Herosom, je sicer preživela hud napad na družino in svoj nekdanji dom, vendar je za to plačala visoko ceno. Prežeta z bridkostjo in krivdo skuša doumeti razsežnost novonastale situacije, pri tem pa se vedno bolj brezglavo spoprijema s svojo usodo. A če hoče izvedeti resnico o svetu, v katerem živi, mora zbrati vse moči, kajti čakajo jo pretresljive izbire, strahovite žrtve in neverjetne preizkušnje.Vrhunska literarna distopija in presunljiva vizija prihodnosti, ki je še dolgo ne boste pozabili.

Prodam tudi druge knjige trilogije Razcepljeni (Razepljeni, Neupogljivi, Povezani). Prevzem možen v Ljubljani ali Mariboru.

COLIB.SI - podatki o slovenskih knjižnicah ... Ja, film Neupogljivi je drugi del trilogije Razcepljeni, posnete po popularni distopični sagi, v kateri skušajo izbranci, ki jih vodi junaška, karizmatična,... Neupogljivi. Depala vas je ponovno v središču pozornosti.

POVEZANE KNJIGE