Moževa skrivnost

Moževa skrivnost - Liane Moriarty | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Liane Moriarty
DIMENZIJA
8,45 MB
IME DATOTEKE
Moževa skrivnost.pdf
ISBN
9730814730094

OPIS

Mama treh otrok in žena Johna-Paula, Cecilia, na podstrešju odkrije staro pisemsko ovojnico. Na njej je z moževo pisavo napisano: Naj se odpre samo v primeru moje smrti.Ker jo zanima, jo odpre − in čas se ustavi.John-Paul v pismu prizna grozljivo napako, ki bi uničila tako njihovo družino kot tudi življenja drugih ljudi, če bi jo razkrili.Cecilia bi rada ravnala prav, ampak prav za koga? Če z molkom zaščiti svojo družino, ji bo resnica izkljuvala srce. Če moževo skrivnost razkrije, pa bo prizadela tiste, ki jih ima najraje ...»Očitanje in krivda, odpuščanje in maščevanje, ljubezen in izdaja. Napeta zgodba, ki kar sama obrača liste ... Odlično branje.« Mail on Sunday

Ta del kategorije ima 5 naslednjih podkategorij, od skupno 5. F Moriarty Liane: VSE ZA LJUBEZEN, MOŽEVA SKRIVNOST, MAJHNE LAŽI.

3 stvari mi je uspelo v tem času prebrati. Bogdan Novak: Zvesti prijatelji - Morska skrivnost Glavne in stranske osebe Obnova Kraj in čas dogajanja -izlet tabornikov, -zamuda Tanje, Bibi, Hanija (Laci je zelo iznajdliv) -Uroševa bolezen -Bor spleza na jambor -nastanitev na otoku Plavniku -radovednost Uroša, Gorazda in Domov / Pisarna in šola / Knjige in literatura / Knjige / Liane Moriarty: Moževa skrivnost. 0,00.

POVEZANE KNJIGE