Moj zadovoljni konj!

Moj zadovoljni konj! - Charlotte Clergeau, Laure Marandet | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Charlotte Clergeau, Laure Marandet
DIMENZIJA
8,15 MB
IME DATOTEKE
Moj zadovoljni konj!.pdf
ISBN
6423247114813

OPIS

Knjiga te bo naučila, kako ustvariti harmoničen in uspešen odnos s tvojim konjem:- Naučil se boš prepoznati znamenja dobrega počutja in trpljenja ter nelagodje olajšati.- Naučil se boš konja opazovati in tako razumeti njegove odzive.- Vedel boš, kakšen način življenja potrebuje.- Odkril boš tudi, kako z njim ustvariti odnos, ki bo temeljil na zaupanju in prijateljstvu.Vsi jezdeci sanjajo o tem, da bodo razvili enkraten odnos s svojim konjem. Knjiga ponuja vse odgovore na vprašanja, kako to doseči!Postani prijatelj svojemu konju in spoznaj vse njegove potrebe:- prehrana,- oskrba,- življenjski prostor,- vadba …

Včasih človek že več ne ve, kaj naj naredi, da boste zadovoljni?! Glede cen je pa takole: cena zajema ... Seveda konji niso popolni, tudi oni delajo napake, zato je v situaciji, ko ne gre drugače, dovolj odločen dvig glasu. Vemo, da konji dobro slišijo in je privzdignjen glas za njih neprijeten, zato je to zadostna kazen.

Posebno mesto v knjigi je namenjeno tudi biseru Slovenije - lipicancu. ...

POVEZANE KNJIGE