Karavanke in Kamniško-Savinjske Alpe

Karavanke in Kamniško-Savinjske Alpe - Helmut Lang | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Helmut Lang
DIMENZIJA
5,79 MB
IME DATOTEKE
Karavanke in Kamniško-Savinjske Alpe.pdf
ISBN
6086446634460

OPIS

Avtor, ki živi v Beljaku in je odličen poznavalec slovenskih gora, podrobno predstavlja izlete, ki so po večini primerni za družinske pohode, nekaj predlaganih izletov pa nas popelje tudi po nižinskem svetu pod gorovji. Za vsak pohod oziroma izlet so v vodniku navedeni vsi potrebni podatki in informacije, poti do izhodišč za vzpone, opisi koč in kontaktni naslovi, čas hoje, višinska razlika … Opise poti dopolnjujejo ustrezne fotografije, višinski grafi in nazorni zemljevidi z označenimi potmi.

Skupaj tvorijo tudi Dravsko Gorsko skupino. Karavanke delimo na: Severne, zahodne, srednje, zahodne, vzhodne, in ... Komplet planinskih kart Kamniško - Savinjske Alpe + Karavanke + Krn.

Gora je zelo razgledna, kljub temu, da del razgledov zastira višja Skuta. Lepo se vidijo Dolgi hrbet, Grintovec, Kalški greben in Posavsko hribovje, koroški hribi in proti jugu Krimsko hribovje.

POVEZANE KNJIGE