Kako do ustrezne zaposlitve?

Kako do ustrezne zaposlitve? - Darka Podmenik | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Darka Podmenik
DIMENZIJA
9,72 MB
IME DATOTEKE
Kako do ustrezne zaposlitve?.pdf
ISBN
9985728341659

OPIS

Knjiga je namenjena tistim bralcem, predvsem pa mladim, ki želijo dobiti natančnejši vpogled v sodobna dogajanja, zaradi katerih je v današnjem času težko pridobiti ustrezno zaposlitev. Je rezultat skoraj desetletnega proučevanja prehoda slovenskih diplomantov v zaposlitev in primerjalne študije rezultatov raziskav o zaposlovanju evropskih diplomantov.

s Izdelajte naèrt, kako boste od 30 do 40 ur na teden namenili iskanju zaposlitve, in se ga držite. s Pri iskanju zaposlitve uporabljajte razliène vire: internet, priroènike, usposabljanja, karierne svetovalce in ... Odpravnina pri ponudbi (ne)ustrezne zaposlitve Objavljeno: 07.06.2017 ...

Polna pokojninska doba naj bi bila cilj vsakogar, ki si želi olajšati svoje življenje na stara leta S tem se morda ne strinjajo tisti, ki pravijo, da je bolje sedeti doma in »vleči socialko«, kot delati ... 2. 2021, rok za prijavo: najkasneje do 18.

POVEZANE KNJIGE