Hiša orhidej

Hiša orhidej - Lucinda Riley | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lucinda Riley
DIMENZIJA
11,81 MB
IME DATOTEKE
Hiša orhidej.pdf
ISBN
3516995732214

OPIS

Julia Forrester je v otroštvu preživela veliko srečnih uric v rastlinjaku na posestvu Wharton park, kjer je njen dedek skrbel za orhideje.Ko Julia izgubi najbližje, se po tolažbo spet zateče v rastlinjak Wharton parka, imenitnega posestva, ki ga je pred kratkim prevzel postavni Kit Crawford. Ta želi posestvo s pripadajočo graščino, vrtovi in rastlinjaki temeljito obnoviti, pri tem pa v koči, kjer sta nekdaj živela Julijin dedek in babica, naleti na star dnevnik. Kit ga preda Julii, ona pa ga odnese k svoji babici Elsie, ki ji počasi, košček za koščkom, razkrije resnico o ljubezenskem razmerju, ki je skoraj pogubilo Wharton park.Julia med babičino pripovedjo med drugim spozna zgodbo o mladem paru, Olivii in Harryju Crawfordu, ki se je odvijala v 40. letih prejšnjega stoletja in je imela usodne posledice za naslednje rodove. Vojna je kruto ločila mlada zaljubljenca ...Lucinda Riley se je rodila na Irskem, otroška leta pa je preživljala na Daljnem vzhodu. Še dandanes obožuje potovanja, zato s takšno strastjo vključuje v svoje romane opise lepot iz daljnih krajev, tudi iz tistih, v katerih je odraščala.

riley uČila int. 2014 poŠtnino plaČa kupec, moŽna je menjava za druge knjige, Hiša orhidej - Riley Lucinda.

2014 poŠtnino plaČa kupec, moŽna je menjava za druge knjige, Hiša orhidej - Riley Lucinda. Avtor: dpinta7 | Sep 6, 2015 | Priporočamo v branje.

POVEZANE KNJIGE