Fant, ki je postal papež

Fant, ki je postal papež - Miguel Álvarez | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Miguel Álvarez
DIMENZIJA
7,3 MB
IME DATOTEKE
Fant, ki je postal papež.pdf
ISBN
6943550039594

OPIS

»V poznih popoldanskih urah 16. oktobra 1978 se je iz dimnika Sikstinske kapele končno prikazal bel dim, toda takrat še nihče ni vedel, da gre za dim topovskega izstrelka.«Ta komentar o izvolitvi Janeza Pavla II., ki ga je izrekel znan francoski pisatelj André Frossard, mi je bil všeč že od vsega začetka. Danes vsi vemo, kaj je želel povedati z njim: pontifikat tega papeža je prevetril Cerkev, dvignil njeno duhovnost ter ponesel evangeljsko sporočilo v zadnji kotiček sveta, »njegov topovski izstrelek« pa je zgodovino spremenil s padcem zidu različnih ideologij, ki so delile svet, vključno s padcem berlinskega zidu. Po njegovem prihodu ni bilo nič več tako kot prej.

rojstni dan Pedra Opeke, ki se bo zgodilo leta 2023 in ki naj bi ga slavil v rojstnem kraju svojih staršev v Velikih Laščah, kjer je dolga leta županoval Pedrov bratranec Anton Zakrajšek, možakar, ki je postal znan kot direktor zavoda za blagovne rezerve, ko je izbruhnila korona in je bil tarča obtožb z ... V središču nenavadne družine Dunbar pa je Clay, fant, ki zgradi most - zavoljo svoje družine in veličine, da bi opral preteklost in priklical čudež. Vse to in še več, plod trinajstih let, na petstotih straneh čiste bralske ekstaze.

naslednik apostola Petra, 8. suveren države mesto Vatikan, primas Italije ter metropolit rimske cerkvene pokrajine..

POVEZANE KNJIGE