Draga Eloise

Draga Eloise - Julia Quinn | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Julia Quinn
DIMENZIJA
9,16 MB
IME DATOTEKE
Draga Eloise.pdf
ISBN
5131063474724

OPIS

Sir Phillip je vedel, da je Eloise Bridgerton samska, zato jo je zasnubil, prepričan, da bo njegovo ponudbo sprejela z obema rokama. Toda … motil se je. Čudovita ženska, ki je stala na njegovem hišnem pragu, ga niti najmanj ni spominjala na tiho miško. In ko je končno za hipec zaprla usta, bi jo najrajši poljubil nanje … In še kam drugam.Misli, da je zmešana? Eloise Bridgerton se vendar ne more poročiti s popolnim neznancem! Njen popolni moški že ni tak nevljudni, molčeči in muhasti robatež, živo nasprotje londonskim kavalirjem, ki so kar tekmovali za njeno naklonjenost. A ko se ji je nasmehnil … in ko jo je poljubil … je svet okoli nje preprosto izpuhtel.Bi bil ta nepopolni moški lahko popolna izbira?

nani 25/09/2017 13:45 Kako se Eloise zbliža z njegovima otrokoma je v meni zbudilo sentimentalnost. Več: Julia Quinn: Draga Eloise Učila, 2014, mehka vezava, 332 strani Knjiga v odličnem stanju Prevzem v Ljubljani ali po pošti Tel.: 041-770-728 II Julija Quinn: Draga Eloise Prodam brezhibno ohranjeno knjigo, je kot nova. Pošljem Draga Eloise (To sir Phillip, with love) Julia Quinn - 7 ocen.

125 minut. Filmska priredba knjižne uspešnice E.

POVEZANE KNJIGE