Črni Hanej

Črni Hanej - Metod Turnšek | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Metod Turnšek
DIMENZIJA
4,6 MB
IME DATOTEKE
Črni Hanej.pdf
ISBN
2309985355805

OPIS

Gre za napeto zgodovinsko povest o plemenitih in roparskih vitezih, ki so živeli na Koroškem v 15. stoletju. V napetem pustolovskem branju sledite življenju plemenitega viteza Manfreda in pokvarjenega graščaka Miklavža. Ta ima hčer Manico, ki se junaško upira očetovim nameram in skrivaj sklene zakon s plemenitim vitezom Manfredom, medtem ko je Ivan Rebrški premagan. Manici in Manfredu v odločilnih trenutkih pomaga Črni Hanej, služabnik na gradu Obig, ki je nekoč kuhal oglje. Zgodba se nadaljuje z ukrepi proti prodiranju Turkov na Koroško.

Narodna in univerzitetna knjižnica (Obvezni izvod spletne publikacije) Črni Hanej : zgodovinska povest. Naloži sliko.

22,50 ... Črni Hanej. Metod Turnšek Zbirka: Metod Turnšek: Epika, povesti in romani Založba: Družina Število strani: 280 Leto izdaje: 2014 ISBN: 978-961-04-0008- Mere: 130 x 210 mm Vezava: mehka Črni Hanej.

POVEZANE KNJIGE