Avtoštoparske zgodbe

Avtoštoparske zgodbe - Miran Ipavec | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Miran Ipavec
DIMENZIJA
3,49 MB
IME DATOTEKE
Avtoštoparske zgodbe.pdf
ISBN
6647515976011

OPIS

S knjigo naj bi oživil podjetje 'Moja prva svetlobna sekunda' je podnaslovil knjigo Miran Ipavec, slovenski štoparski rekorder. V skoraj treh desetletjih je z avtoštopom prepotoval več kot 300.000 kilometrov, torej svetlobno ... Prodam knjigo AVTOŠTOPARSKE ZGODBE : MOJA PRVA SVETLOBNA SEKUNDA, avtor Miran Ipavec, samozaložba 2014.

V pripravi sta še dve knjigi, ki bosta zaokrožili mojo kariero slovenske avtoštoparske legende, kakor mi radi rečejo." Če bi se bal, bi raje ostal doma. Pa nevarnosti? Že nekoč, ko se je svet zdel veliko varnejši, so nas starši svarili ... Prav to me je navdahnilo, da sem napisal knjigo Avtoštoparske zgodbe - Moja prva svetlobna sekunda.

POVEZANE KNJIGE