66,3 m2

66,3 m2 - Vladimir P. Štefanec | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vladimir P. Štefanec
DIMENZIJA
10,28 MB
IME DATOTEKE
66,3 m2.pdf
ISBN
6335871168429

OPIS

Protagonista romana sta mlada človeka iz zdajšnjosti, ona in on, par z nestalnimi, slabo plačanimi zaposlitvami, oba diplomirana arhitekta, s preprosto željo, da bi se zjutraj prebujala skupaj in počela vse tisto, kar mladi pari skupaj počnejo.Za to bi rada imela prostor, ki bi ga odklepali le njuni ključi, v katerem bi bile shranjene le njune stvari.Vladimir P. Štefanec (1964, Ljubljana) je pisatelj in publicist. Na ljubljanski Filozofski fakulteti je diplomiral iz filozofije in umetnostne zgodovine. Objavil je devet leposlovnih knjig, večinoma romanov (trije od njih so bili uvrščeni v ožji krog nominirancev za nagrado kresnik). Kot publicist je avtor številnih besedil (čez 700 objav v vodilnih medijih), predvsem s področij svetovne književnosti in vizualnih umetnosti. Je tudi visokošolski predavatelj.

Najljubši so jima sprehodi po Vrtači ... II 66,3 m2 - Vladimir P. Štefanec Poštnina je že všteta v ceno.

Na svojih sprehodih spoznavata domače mesto, njegove ulice, trge in parke ter seveda stavbe. Najljubši so jima sprehodi po Vrtači ... II 66,3 m2 - Vladimir P.

POVEZANE KNJIGE