50 vprašanj o Jezusu

50 vprašanj o Jezusu Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
10,40 MB
IME DATOTEKE
50 vprašanj o Jezusu.pdf
ISBN
1632807850256

OPIS

Jezus je vprašal svoje apostole: »Kaj pa vi pravite, kdo sem?« To vprašanje ostaja največji izziv za vsakega izmed nas. Kdo je Jezus? So stvari, ki jih o njem preberemo v evangelijih, dejstva ali mit? Tako verniki kot neverniki potrebujemo o njegovem obstoju in osebnosti preverljiva dejstva, da bi ovrgli svoje dvome in lažje verovali. V tej knjigi so zbrani odgovori teologov na 50 najpomembnejših vprašanj o Jezusu.

Naslov: Nedolžnost očeta Browna PP=Celje PU=Celjska Mohorjeva družba ; Društvo Mohorjeva družba PY=2013 76. IZPOSOJA E-KNJIG V KNJIŽNICI. Za izposojo elektronskih knjig potrebujete uporabniško ime in geslo, ki ju dobite v svoji knjižnici.

Kdo je Jezus? So stvari, ki jih o njem preberemo v evangelijih, dejstva ali mit? Tako verniki kot neverniki potrebujemo o njegovem obstoju in osebnosti preverljiva dejstva, d… Tako verniki kot neverniki potrebujemo o njegovem obstoju in osebnosti preverljiva dejstva, da bi ovrgli svoje dvome in lažje verovali. V tej knjigi so zbrani odgovori teologov na 50 najpomembnejših vprašanj o Jezusu. V tej knjigi so zbrani odgovori teologov na 50 najpomembnejših vprašanj o Jezusu.

POVEZANE KNJIGE