Življenjski nasveti meniha, ki je prodal svojega ferrarija

Življenjski nasveti meniha, ki je prodal svojega ferrarija - Robin S. Sharma | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Robin S. Sharma
DIMENZIJA
3,62 MB
IME DATOTEKE
Življenjski nasveti meniha, ki je prodal svojega ferrarija.pdf
ISBN
8648319317235

OPIS

Želite praznino v sebi nadomestiti z globokim občutenjem miru, strasti in zadovoljstva? Želite biti v življenju uspešnejši tako v poslovnem kot osebnostnem smislu? Vam ni vseeno, kaj bo ostalo za vami?“Večina ljudi ne spozna, kaj je bistvo življenja, vse dokler se ne približajo smrti. Medtem ko smo mladi, si prizadevamo za izpolnitev družbenih pričakovanj. Tako smo zaposleni z lovom na velike življenjske užitke, da zamudimo majhne, kot je bosonogi ples z otroki v parku na deževen dan, greda z vrtnicami ali opazovanje sončnega vzhoda. Živimo v času, ko smo osvojili najvišje vrhove, ne zmoremo pa še obvladati sebe. Imamo višje stavbe, a nam prej popustijo živci, več lastnine, a smo manj srečni, natrpane glave, a bolj prazna življenja.”Ne čakajte do smrtne postelje, da spoznate pomen življenja in plemenito vlogo, ki jo morate igrati v njem, pravi Robin Sharma, guru voditeljstva in osebnega uspeha ter avtor uspešnice Menih, ki je prodal svojega ferrarija, in ponuja v branje knjigo življenjskih nasvetov, drobnih, a pronicljivih modrosti , ki vam bo pomagale živeti lepše, polnejše in bolj zadovoljujoče življenje.

book. Read 1,222 reviews from the world's largest community for readers.

(Podobno se je zgodilo tudi pri Skrivnosti, medtem ko so me pri knjigi… ii Življenjski nasveti meniha, ki je prodal svojega ferrarija r. sharma izdala uČila 2013.

POVEZANE KNJIGE