Zelo lačna gosenica

Zelo lačna gosenica - Eric Carle | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Eric Carle
DIMENZIJA
10,87 MB
IME DATOTEKE
Zelo lačna gosenica.pdf
ISBN
2624428678929

OPIS

Ponatis ene najbolj priljubljenih slikanic na svetu!Nekega sončnega dne je iz jajčeca prilezla zelo lačna gosenica. V ponedeljek je pojedla eno jabolko, v torek dve hruški, v sredo tri slive … Do nedelje je vase spravila neverjetno količino dobrot. In ko je bila končno sita, je okrog sebe spredla bubo, nekaj časa ostala v njej … potem pa je postala prelep metulj. Poučna zgodba s slikovitimi ilustracijami in izvirno oblikovanimi stranmi že lep čas navdušuje otroke in odrasle. Zdaj je spet na voljo tudi v slovenščini.

Ustrezno ujemajoče pare namreč sestavimo s pomočjo določanja zvoka in teže. V novembru smo se Sončki srečali s pravljico Zelo lačna gosenica. V naravi smo našli čisto pravo gosenico in opazovali njeno gibanje še v igralnici.

V ponedeljek je pojedla eno jabolko, v torek dve hruški, v sredo tri slive … Do nedelje je vase spravila neverjetno količino dobrot. In ko je bila končno sita, je okrog sebe spredla bubo, nekaj časa ostala v njej … potem pa je postala prelep metulj. Knjižnica je od ponedeljka, 16.

POVEZANE KNJIGE