Za zmešat!

Za zmešat! - Christopher Fung | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Christopher Fung
DIMENZIJA
12,93 MB
IME DATOTEKE
Za zmešat!.pdf
ISBN
7972067856402

OPIS

Sokovi, smutiji, supersmutiji so bližnjica do zdravja, boljšega počutja in energije. Sočenje pa je tako eden najpreprostejših načinov za občutno izboljšanje počutja. Ne moremo vam obljubiti lepote ali večnega življenja, lahko pa vam damo besedo, da redno uživanje svežih sokov dela prave čudeže za zdravje. organizem lahko poživite z ingverjevim ognjenkom, se sprostite s smutijem kulska jagoda ali začnete dan s krepčilnim breskvondicijskim zmešančkom. Tako boste tako lahko začeli nabito polni zdravja!

Mešanico pijte vsako jutro na prazen želodec, to je okoli pol ure pred zajtrkom in zvečer pred spanjem ... Navodilo za kremo je zelo lepo napisano,če pa niste vajene delati z želatino jo pripravite tako: 1/.4(štiri) liste želatine namočite v hladni vodi in pustite,da se dobro zmehča (10 - 13 minut). 2/.Nad paro stepamo 5 rumenjakov + 1 celo jajce + 100g sladkorja in zalijemo z 1/4 l mleka,kateremu Recepti za najboljše okuse.

Naša mačka je veliko zunaj. Vendar vedno čaka pred vrati in teče noter v svoj WC.

POVEZANE KNJIGE