Vzgoja deklet

Vzgoja deklet - Steve Biddulph | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Steve Biddulph
DIMENZIJA
4,89 MB
IME DATOTEKE
Vzgoja deklet.pdf
ISBN
7742958262945

OPIS

Avstralski strokovnjak s področja vzgoje Steve Biddulph je avtor več knjig, s katerimi milijonom staršev po svetu pomaga razumeti njihove otroke. Dandanes se zdi, da so v težavah predvsem dekleta, saj postaja očitno, da svet zastruplja njihovo samopodobo in jim uničuje življenje.“Dekleta morajo biti močna,” pravi Biddulph in v priročniku predstavi najpomembnejša strokovna dognanja o tem, kako vzgojiti hčerke, ki bodo vedele, da so ljubljene, in ki se bodo znale postaviti zase in za druge. Spoznali boste pet stopenj deklištva in ugotovili, kako lahko svoji hčerki pomagate odrasti od dojenčice do ženske. Pouči vas, kako ji pomagate krepiti samozavest, spodbujati njena prijateljstva in jo naučiti, da bo verjela vase.V knjigi so obravnavana vsa težavna vprašanja – nasilništvo, motnje hranjenja, telesni videz, alkohol, obvladovanje družabnih medijev in zdravi odnosi s fanti – in ponujeni odgovori nanje.Vzgoja deklet je ostra in nežna, ljubeča in odločna, prinaša pa tudi nepozabne zgodbe deklet, ki jim je uspelo premagati težave odraščanja. Je podroben vodnik in strasten klic k orožju v bran našim hčerkam.“Knjiga, ki bralca vzdrami za delovanje.” Telegraph

in 20. stoletja. Po veliki uspešnici zakoncev Elium Vzgoja sinov je sledilo logično nadaljevanje - knjiga Vzgoja hčera.

Iz teh piškotkov se piškotki, ki so po potrebi razvrščeni, shranijo v vaš brskalnik, saj so ključni za delovanje osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Vzgoja otrok, ki so prisrčni, deklet in fantov, ki bodo nasmejani in zadovoljnih najstnikov! Okt 24, 2014 | Obvestila | 0 komentarjev Da, to so želje staršev, starih staršev, vzgojiteljev, učiteljev. Vzgoja in izobraževanje v antiki in srednjem veku. 1.2.1.3 Izobraževanje deklet Država je enako kot za vzgojo in šolanje dečkov poskrbela tudi za vzgojo deklet. Vabljeni ste, da se udeležite predavanja "Vzgoja otrok, ki so prisrčni ter deklet in fantov, ki bodo nasmejani?" specialnega pedagoga in strokovnjaka g.

POVEZANE KNJIGE