Vilinska čarobna krila

Vilinska čarobna krila - Melanie Joyce | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Melanie Joyce
DIMENZIJA
11,48 MB
IME DATOTEKE
Vilinska čarobna krila.pdf
ISBN
5269862667313

OPIS

Knjiga s čudovitimi bleščečimi lučkami!Ko skrivnostna ženska v rdečem plašču nagovori Iskrico, da se zlaže, se začnejo stvari v vilinski deželi zapletati. Bo ljubki mali vili Iskrici uspelo odgnati zlobne sile, ki grozijo vilinskemu kraljestvu? Bo za vedno izgubila prijateljico, ki se ji je zlagala? Bo dobro premagalo zlo?Prelistaj knjigo in se z vilo Iskrico, ki v vilinski deželi skrbi za prižiganje lučk, podaj na napeto čarobno dogodivščino.

Za pomoč pri organizaciji nepozabne zabave vam z veseljem pomagamo tudi mi. VILINSKA KRILA. 8,00€ Vilinska krila za dobre vile, princeske ali pa baletke.

Obe knjigi prinašata napeti čarobni dogodivščini, nad katerima bodo zaradi čudovitih bleščečih lučk še posebej navdušene mlade bralke. Junakinja prve zgodbe je mala vila Iskrica, ki si nadvse želi izdelovati vilinski prah. Sestavljanka Čarobna vilinska magija 200XXL Ravensburger najdete v trgovini Eigrače, obiščite nas v BTC Ljubljana, ali pokličite 040 770 846 Čarobna vilinska sporočila.

POVEZANE KNJIGE