Veliki dobitek

Veliki dobitek - Meike Winnemuth | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Meike Winnemuth
DIMENZIJA
6,35 MB
IME DATOTEKE
Veliki dobitek.pdf
ISBN
6313725057470

OPIS

KAKO JE ŽIVETI ŽIVLJENJE, O KAKRŠNEM OBIČAJNO SAMO SANJAMO?Pravzaprav si je želela le malce več finančne neodvisnosti, da bi si lahko privoščila več svobode in večkrat rekla »ne«. Zato je nemška novinarka Meike Winnemuth sodelovala na Milijonarju. Toda prejela je mnogo več, kot je pričakovala: 500.000 evrov.Kaj pa zdaj? Kaj naj stori z denarjem? Naj preprosto nadaljuje z življenjem tako kot doslej?Odloči se, da bo za nekaj časa \'izpregla\' in odpotovala okoli sveta. Od Buenos Airesa do Šanghaja, od Adis Abebe do Honoluluja. Dvanajst mesecev, dvanajst različnih mest. Leto je neverjetno in Meikeino življenje postavi na glavo.In tisto najboljše? Spozna, da sploh ne bi potrebovala toliko denarja in da bi življenje lahko spremenila že prej.

PODARIM. Prodam knjigo Veliki dobitek - Meike Winnemuth. KATASTROFA U GLAVNOM GRADU: Prvi put dvocifren broj smrtnih slučajeva, veliki skok broja novozaraženih. Сайт: https://veliki.ua/. VELIKI DOBITEK, avtorica Meike Winnemuth (prebrano 6.

Das grosse Los. Veliki dobitak na slotu Book Of Dead... 5 Knjiga.... II►Meike Winnemuth: Veliki dobitek Trda vezava.

POVEZANE KNJIGE