Veliki dobitek

Veliki dobitek - Meike Winnemuth | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Meike Winnemuth
DIMENZIJA
10,85 MB
IME DATOTEKE
Veliki dobitek.pdf
ISBN
3872956780228

OPIS

KAKO JE ŽIVETI ŽIVLJENJE, O KAKRŠNEM OBIČAJNO SAMO SANJAMO?Pravzaprav si je želela le malce več finančne neodvisnosti, da bi si lahko privoščila več svobode in večkrat rekla »ne«. Zato je nemška novinarka Meike Winnemuth sodelovala na Milijonarju. Toda prejela je mnogo več, kot je pričakovala: 500.000 evrov.Kaj pa zdaj? Kaj naj stori z denarjem? Naj preprosto nadaljuje z življenjem tako kot doslej?Odloči se, da bo za nekaj časa \'izpregla\' in odpotovala okoli sveta. Od Buenos Airesa do Šanghaja, od Adis Abebe do Honoluluja. Dvanajst mesecev, dvanajst različnih mest. Leto je neverjetno in Meikeino življenje postavi na glavo.In tisto najboljše? Spozna, da sploh ne bi potrebovala toliko denarja in da bi življenje lahko spremenila že prej.

julija [email protected] strani) Kako sem na `Milijonarju` priigrala pol milijona in odpotovala KAKO JE ŽIVETI ŽIVLJENJE, O KAKRŠNEM... Si predstavljate, da bi zadeli glavni loterijski dobitek? Ste že naleteli na knjižni lik, v katerem se v veliki meri najdete in bi v veliki večini rade volje zamenjali življenje z njim? Veliki Brat. 265K likes.

strani: 271. +380 показать номер. veliki.pro.

POVEZANE KNJIGE